Christel
Vullum

Profil

Tilbage i 1998 startede min karriere indenfor regnskab og økonomi som har været i både store og mindre virksomheder og ikke mindst i revisionsfirma. Jeg startede min egen virksomhed tilbage i 2005 hvor jeg har oplevet en tilfredsstillelse i at kunne gøre en forskel for mine kunder og deres virksomhed.
Mit ønske for mine kunder, for dig – er netop at gøre en forskel – for at du har ro og kan koncentrere dig om det du har lyst til og det du brænder for at lave – mens jeg sørger for – i samarbejde med dig – at tidsfristerne overholdes og alt stemmer i forbindelse med udarbejdelse af regnskabet.

Og hvem er jeg når jeg ikke er på kontoret… jeg er af årgang 73 og udover min familie, har jeg et par hunde, 1 kat og nogle høns. Jeg dyrker en del motion, fitness og løb og har dyrket karate i mere end 20 år og opnåede 1 dan (sort bælte) i 2012.

Uddannelse – udover almen kontoruddannelse, har jeg læst HD(r) regnskab, deltager løbende i kurser henover året for at sikre min kvalitet af arbejdet og du kan være sikker på jeg hele tiden er opdateret.